top of page

Om oss

Vårt hovedkontor er i Mostargata 35, 7300 Orkanger. Her har vi kontor, butikk, lager og utstilling av møbler, maskiner og utstyr. Vår serviceavdeling har også base her, midt i vårt kjerneområde. Vårt servicepersonell er stort sett ute på veien for å hjelpe våre kunder, men det er alltid noen på plass i våre lokaler for å hjelpe om du tar turen innom.

Kontorplan ble etablert i 1982 av Magnar Karlsen, da med lokaler på Hitra og Frøya. Etter syv år med god drift ble det åpnet en ny avdeling på Orkanger våren 1989 hvorpå stein på stein ble lagt, og i år 2000 kunne avdelingen flytte inn i sine nåværende lokaler på Røhme Gård. I 2005 ble en samarbeidspartner på Brekstad kjøpt opp og i 2006 ble det åpnet en liten avdeling på Oppdal. Per i dag har altså Kontorplan fire avdelinger fordelt over søndre og vestre del av det nye Trøndelag fylke og vi kan med stolthet si at vi er «din lokale løsning» med bærekraftig, kortreist levering av møbler og interiør, kontormaskiner, skjerm, kontorrekvisita og tilhørende servicetjenester. Vår grunnleggende filosofi er å betjene distriktet sør og vest for Trondheim med de varer og tjenester vi kan tilby til både privat næringsliv og offentlig sektor - ingen for stor, ingen for liten.


De siste årene har vi hatt fokus på å finspisse vår kompetanse og har i dag ansatte som har lang erfaring med montering og installasjon av møbler og inventar, kaffemaskiner, kopi/print, Clevertouch, AV-utsyr og kassaløsninger, samt nettverksarbeid og tilhørende servicearbeid. Vi kan bistå i fra oppstart på et prosjekt og helt til sluttlevering med ansatte som hjelper kunden med planløsning og tegning i 2D og 3D for visualisering, material-, tekstil- og fargevalg tilpasset hvert enkelt bruksområde og behov, samt bestilling, levering og montering av det vi leverer. Som miljøfyrtårnbedrift sørger vi for en miljøbesparende leveranse og all emballasje blir selvfølgelig ryddet fra plassen og håndtert av vårt monteringsteam i henhold til «rent bygg»-standarden.

bottom of page