top of page

Ledig stilling

Kontorplan AS leverer fremoverlente løsninger som begeistrer kundene våre og gjør at deres arbeidshverdag er sømløs og smidig.
Vi har i over 40 år vært regionens leverandør av alt man trenger i et kontorlandskap, inkludert interiør, rekvisita,print/skanneløsninger, AV-utstyr, kaffemaskiner med mer.
Denne gangen søker vi særlig etter en medarbeider som er over gjennomsnittet interessert i kaffeløsninger, skjerm og møteromsløsninger, samt multifunksjonsmaskiner.

SALGSMEDARBEIDER


Vi søker nå etter en serviceinnstilt salgsmedarbeider med hovedbase på vårt kontor på Orkanger, med ansvar for å bygge opp vår avdeling innenfor AV-løsninger, multifunksjonsmaskiner og våre kaffemaskiner. Du vil få ansvar for at eksisterende og nye kunder tar i bruk våre løsninger på best mulig måte – og blir en del av et team med positive medarbeidere som støtter hverandre, er sosiale og har god kompetanse på det vi holder å med.


Arbeidsoppgaver - Salgs- og rådgiverrolle mot sluttkunder, med særlig fokus på print/skanløsninger, skjermer  og kaffemaskiner. - Samarbeid med kolleger skal gi våre kunder en god opplevelse av å bli godt og profesjonelt ivaretatt. - Ta ansvar for å tilegne seg god kompetanse innen sitt fagfelt, men også være villig til å jobbe med andre ting som faller naturlig i vårt sortiment som interiør, rekvisita osv.

Dine egenskaper

- Selvstendig, sosial og initiativrik. - Ærlig, positiv og praktisk anlagt.

- Interesse av teknologi og ha god IT-kompetanse.


Vi tilbyr:

- Varierte arbeidsoppgaver, noe reising ut i vårt marked. - Mulighet for faglig utvikling. - Konkurransedyktige betingelser.


Hos oss vil du ta del i en «flat organisasjon» som er fleksibel, uformell og hvor godt humør og arbeidsmiljø er viktig. Kontorplan tilbyr i tillegg til fastlønn en kollektiv bonusløsning.


Syns du dette høres ut som noe for deg? Send inn en søknad og din CV. Aktuelle søkere vil bli fortløpende kontaktet til ett intervju. For mer informasjon, ta kontakt med daglig leder Knut Kirkaune, knut@kontorplan.no , mobil 951 50 986.

Søknadsfrist: 15.mai 2024 Tiltredelse: ​ Etter avtale

bottom of page