Om oss

Magnar Karlsen etablerte Kontorplan på Hitra i 1982, og i desember 1983 åpnet vi butikk på Torgsenteret på Hitra. I 1989 ble avdelingen på Orkanger åpnet, og etter ti år i leide lokaler, kjøpte Magnar Karlsen i 1999 Røhme Gård, hvor han satte i gang med et omfattende rehabiliteringsarbeid av fjøset. Etter ett års tid var det klart til innflytting, og i dag har vi hovedkontor her med både butikk, serviceavdeling og showrom.

Daglig leder Knut Kirkaune begynte i Kontorplan som bedriftens første selger i 1989, og er i dag medeier med tilholdssted på hovedkontoret på Orkanger.

I 2005 fusjonerte Kontorplan AS med Lund Kontorutstyr på Brekstad og på våren 2006 ble også avdelingen på Oppdal åpnet.

Vi er en betydelig leverandør av kontorutstyr til både privat næringsliv og offentlig sektor i distriktene. Vårt sortiment består blant annet av Kontorutstyr og rekvisita, Kontormøbler/ Kontorstoler – Konferanse- og kantinemøbler, Skolemøbler – Helsemøbler – Ergonomiutstyr/Belysning -Arkiv/Garderobe – Kopi- og multifunksjonsmaskiner – Printere/Skannere og storformat – Kassaapparater – Frankeringsmaskiner – AV-Utstyr.

Vi har vår egen serviceavdeling med verksted på Orkanger, hvor Narve, Odd og Terje foretar service og reparasjoner.

I og med at avdelingene er så spredt, har vi muligheten til å nå mange. Fra Oppdal i sør til Osen i nord, Frøya i vest til Trondheim i øst.

Kort sagt: Vi er der du er!

Kontorplan AS

Orkanger - Brekstad - Hitra - Oppdal

orkanger@kontorplan.no

72 48 38 00

Vi holder til på Røhme Gård i Orkdalsveien 89. Her har vi butikk, lager og utstilling av maskiner og utstyr. Her har også vår serviceavdeling base, midt i vårt kjerneområde. Vårt servicepersonell er stort sett ute på veien for å hjelpe våre kunder.

Nettsiden er designet og utviklet av SocialGrab AS!