Netthandel

Innlogging nettbutikk

 

 


 
 

Fjernhjelp

HÅG 9220

 


Kontorplan AS er en HÅG-partner, og på bildet ser du en HÅG H09 9220 som er en av våre bestselgere!

Kassasystemer

 

Les mer …

Ny selger på Orkanger

 

Jan Aage Nyborg

  

Jan Aage Nyborg er fra februar 2015 ansatt som salgs- og servicemedarbeider ved avdelingen på Orkanger.

Han er bosatt på Orkanger, og kommer fra en stilling som selger/tekniker hos ACT Logimark i Trondheim. Han har i tillegg erfaring fra print og kopi hos Xerox i Trondheim.

Vi gleder oss, og ønsker Jan Aage velkommen hos Kontorplan!

 

 

 

Sommeren 2014

Sommeren 2014.

Mye har skjedd i første halvdel av 2014. Det har vært stor aktivitet og vi setter ny omsetningsrekord på ca. 15. mill ut juni 2014. Aktiviteten har vært nokså jevn i alle avdelinger, men aller høyest på Hitra.

Hitra: her har vi hatt større leveranser til Salmar ASA, Nutrimar AS, Frøya Kultur og Kompetansesenter, i tillegg skal vi levere inventar til Nabeita skole og Eidsvaag AS i løpet av tidlighøsten. 

Vi har også flyttet lokale fra Nordbottenbygget til Elektro-team bygget i Fillan sentrum. Dette er et ledd i å satse mer på privatmarkedet.

Oppdal: Også på Oppdal har vi en vekst i forhold til 2013. Her er det levert større ordre bl.a. til Oppdalsbanken. Vi setter stor pris på at lokale aktører som Oppdalsbanken bruker sin lokale kontorleverandør, og takker for ordren på mobilarkiv og inventar til konferanse og styrerom.

Brekstad: på Brekstad har det skjedd flere spennende ting. For det første fikk vi en av de største ordrene i historien. Ørland Sparebank ga oss den tilliten å levere inventar til kontorer, møterom, kantine og ikke minst skranker. Dette er en ordre vi er svært stolte av å ha fått. Nybygget til Ørland Sparebank har blitt et signalbygg på Brekstad og en inventarleveranse i et slikt bygg gir en svært god referanse videre.

Videre har det skjedd et skifte innen personalet på Brekstad. Pål Inge Stene, som har gjort en god jobb for Kontorplan As i åtte år, har søkt nye utfordringer hos Einar Brekstad AS. Vi ønsker han lykke til videre.Som erstatter har vi ansatt Morten Strøm. Han er bosatt i Bjugn og kommer fra en stilling hos Fosseng Treindustri. Han skal, sammen med Monica Strand Aas, ha salgsansvaret på avdeling Fosen.

 

Orkanger: på denne avdelingen har det gått på det jevne. Er foran 2013 her også, og det skyldes vel en bevisst satsing på bl.a. netthandelsløsningen vår. Har ikke vært noen virkelig store ordrer som er fakturert gjenom Kontorplan, men har mange ordrer i 100-300 000 klassen. Har også i sommer hatt en stor leveranse til St.Olavs Hospital, men denne faktureres av vår samarbeidspartner på inventar, EFG. Denne ordren har nå passert 2.mill.

 

Vi takker for tilliten og ønsker alle våre kunder og forretningsforbindelser en riktig god sommer.

Knut Kirkaune

Netthandel

handlevogn.pngFlere og flere av våre kunder velger vår netthandelsløsning for kontorrekvisita. Dette er en løsning som gir våre kunder tilgang til ca. 15.000 artikler innenfor kontorrekvisita, tørk og renhold, sesongvarer og noe emballasje. ta kontakt med oss på telefon eller e-post, så oppretter vi en bruker for dere.

Lexmark

Vi er nå forhandler for Lexmark. Fra deres sortiment fører vi laserskrivere s/h og farge, laser multifunksjonsmaskiner i alle størrelser og rekvisita til disse.

Flere artikler …

  1. Prosjekt Kontorplan Hitra