Fjernhjelp

HÅG 9220

 


Kontorplan AS er en HÅG-partner, og på bildet ser du en HÅG H09 9220 som er en av våre bestselgere!

Produkter

Vårt sortiment består bl.a.av Kontorutstyr og rekvisita, Kontormøbler/Kontorstoler, Konferanse- og kantinemøbler, Skolemøbler, Helsemøbler, Ergonomiutstyr/Belysning, Arkiv/Garderobe, Kopi- og flerfunksjonsmaskiner, Printere/Telefaxer/Skannere, Kassaapperater, Frankeringsmaskiner og AV-Utstyr. Under ser du våre hovedleverandører. Se linker for en fullstendig liste.    
Canon

En av verdens ledende leverandører av digitale produkter for dokumentbehandling, print, skann og digitalisering av dokumenter. Alt fra små personlige maskiner til store systemer.

Nettside  

   

EFG's visjon er et Europa med kontorer fylt av glede og effektivitet. Kontor med møbler, tilpasset medarbeiderne, arbeidsoppgavene og en fremtid i endring.

Nettside  

   
HÅG

Siden 1943 har HÅG arbeidet med å utvikle, produsere og markedsføre originale sitteløsninger. HÅG er Skandinavias ledende produsent av kontorstoler og blant de ti ledende produsentene i Europa.Kontorplan As har vært Håg partner siden 1982.

Nettside  

   
alt

 ScanSørlie er en av våre leverandører på inventar til det offentlige rom. De har produkter i flere prisklasser, alt fra rimelige bord og stoler til mer påkostede skranker og arbeidsplassmøbler fra Italia.

Nettside  

   
Fora Form

FORA FORM ble grunnlagt i 1929, og er en av Skandinavias ledende
leverandører av stoler, sittegrupper og bord til kontraktmarkedet.
Forretningsideen er å lage møbler til steder der mennesker møtes.

Nettside

   

     alt

Lium AS er vår samarbeidspartner på alt som ikke er standardvarer. Lium AS produserer alt du måtte ønske, fra den enkleste kontorpult til den vakreste skranken som du har sett. Med slagordet "Fra mål til møbel" er Lium AS klar til å imøtekomme ethvert ønske.

Nettside

   
More Info
canon_h50.png
Kopi og utskriftsløsninger
foraform_h50.png
Møbler for møterom, kantiner, helsemøbler
haag_h50.png
Kontor og konferansestoler

 


Møbler til kontor, kantine og møterom